Leternjoftimi Zyrtar i Vali Corleones (VIDEO)


Ja nje video teper interesant qe tregon se me te vertete Vali Corleone edhe ne leternjoftim e ka te njejtin emer dhe mbiemer..


KLIKO ME POSHTE PER TE PARE VIDEON: