Nxenesja provokon Profesorin per ceshtje te Suksesit(VIDEO)


Ne nje shkolle ne Michigan  nje nxenese me levizje provokuese tenton qe ta josh profesorin per te marre nje note me te mire Pamjet jane me te vertete te nxehta dhe shokuese per me shume Kliko me Poshte per te Pare Videon e Plote. ..