Dhunohet Sportistja ne Fushe(VIDEO)Duket e pabesueshme mirepo ngjarja ka ndodhur gjate stervitjes se Sportistes dhe trajneri duke e ndihmuar ate Nuk eshte duruar dhe e ka Dhunuar Sportisten ne Fushe .. Per me teper shikoni pamjet e meposhtme....